Månadsarkiv: oktober 2011

Holmen Travcamp

Ingrid och Anders på Holmen Travcamp har en fin kväll på Mantorp nu, Overtaker By Sib var först trea i sitt lopp och sedan skrällde Navigator Sib till med en seger som fältets minst spelade häst. Stort grattis!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Holmen Travcamp

Saston mm

Saston var väldigt bra vid sin seger i V75 i lördags, 1.13,3aL mestadels i dödens och knallar i mål med tussarna kvar, Örjan Kihlström körde den av Tarzan och Cattis tränade fransmannen. På söndagen vann samma stalls Tidied Accelerator med Marcus M … Läs mer

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Saston mm

Tarzan & Cattis skördar!

I lördags var Iceland etta och Timetosaygoodbye tvåa i Gulddivisionen på Romme, lärlingsloppet samma dag vanns av Twins Temptation med Christer Larsson i sulkyn. Christer och jag delade stallgång hos Stig H på Stora Alby några veckor en sommar! På … Läs mer

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Tarzan & Cattis skördar!

Sonett Mobac tvåa!

Sonett Mobac/Yngve Gustavsson var idag tvåa i Norrlands Stoserie Final på Bollnäs. Sonett travade nytt rekord över medeldistans med voltstart 1.27,9, andrapriset var värt hela 50.000 kr. Grattis!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Sonett Mobac tvåa!

Soraya Tabac

Soraya Tabac vann i tisdags på lunchtravet på Romme väldigt enkelt med Christina Erlandsson i sulkyn, grattis till alla i kretsen runt Soraya, med Rosie i spetsen!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Soraya Tabac

V75 seger!

Troels Andersens träning Quicksilver vann idag V75 på Åby med Örjan Kihlström i sulkyn! Grattis!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för V75 seger!

Trippel på Valla igen!

Tarzan/Cattis hade tre vinnare på Solvalla igår kväll igen, de vinnande hästarna heter Paired (1640 auto), Oracle (1140 auto) och Saston (4000 volt)! Grattis!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Trippel på Valla igen!

Grattis Sanna!

Sanna Richters Argwintina vann Marknadssprintern på Rättvik igår kväll med Kajsa Frick i sulkyn! Sannas hästar äter bland annat Vitafor Derby och Vitafor Power!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Grattis Sanna!

Trippel på Valla!

Igår blev det en trippel på Solvalla för Tarzan/Cattis, det var Örjan som skötte styrningarna, segerhästarna heter Disco A.E., Haraldhino och Royal Peak! Stallet har för övrigt haft flera fina treåringsvinnare de senaste veckorna!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Trippel på Valla!