Månadsarkiv: april 2012

Ikväll var Iceland överlägsen!

Iceland vann i kväll på Solvalla med nio längder på 1.10,5aK i sulkyn satt Stefan Tarzan Melander, Elitloppet nästa? Tarzan vann också med den treårige debutanten Standout.

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Ikväll var Iceland överlägsen!

Madame radar upp!

Pappa åkte till Färjestad med Västerbo My Madame idag eftersom hon hade ett perfekt stolopp där propositonsmässigt, det slutade med en enkel spetsseger! I sulkyn satt Tony Wallin igen, han prickade starten perfekt från spår 6, Madame travade idag 1.15,3M. … Läs mer

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Madame radar upp!

Fantastisk prestation av Friction!

Stefan Melanders Friction var otroligt bra på Åby igår i bronsdivisionens final, tredjespår i första svängen, fram i dödens, övertog i sista sväng och vann på 1.12,3 över medeldistans med bilstart. I sulkyn igår satt Örjan Kihlström, nu hoppas vi … Läs mer

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Fantastisk prestation av Friction!

Svart älskling!

Har missat att rapportera att Noir de Cherie vann på Örebro på skärtorsdagen, hon travade 1.14,6 över 2180 meter med voltstart. Kaj Widell som vanligt i sulkyn, tränar gör Magnus Lillieborg.

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Svart älskling!

Witasp

Leif vann sista loppet på Örebro i kväll, överlägset med Stein Daylight, det var Steinlagerhingstens tredje seger på fem starter.

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Witasp

Sandra & Fromell

På Åby i kväll vann Sandra Svensson med treårige Kebnekajse som tränas av Per Fromell!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Sandra & Fromell

Flyter på för Tarzan!

I kväll vann debutanten Increased Workload på Örebro med Stefan själv i sulkyn. Igår på Solvalla vann Nato Dream och Utility Bus med Stefan i sulkyn. Så nu hoppas vi på att han sätter dit Iceland på lördag också!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Flyter på för Tarzan!

Fr ska det vara!

I lördags brisade Friction runt banan på Romme på 1.11,1aK i bronsdivisionen med en kort galopp, i sulkyn satt tränaren Stefan Melander, det är årssnabbast i Sverige 2012. Friction har tjänat 445.000 kr på 7 starter i år. Idag på Hagmyren … Läs mer

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Fr ska det vara!

Andra raka för My Madame!

Västerbo My Madame vann andra raka idag på Sundbyholm med Tony Wallin i sulkyn, hon tog spets direkt och vann med 8 längder på fina 1.16,2M. Lopp 1 Eskilstuna 120406 Bilden är från förra segern!

Publicerat i Favoriter | Kommentarer inaktiverade för Andra raka för My Madame!