Liten rapport!

Tango underpresterade i tisdags och vi bestämde oss för att ge upp med honom, Micky som frågade redan i fjol om hon fick leasa honom, hörde av sig dagen efter igen och frågade om hon fick leasa honom.
Nu har hon köpt honom i stället, och jag tror inte han kan få ett bättre hem, han kommer att bli behandlad som en kung, hon körde från Skåne på torsdag morgon och hämtade honom! Lycka till Micky! Kapacitet finns!

Ezther debuterade i tisdags och hon blev sexa, hon blev lite stänkrädd och kom inte in i rytmen riktigt första varvet, sedan blev hon skitnödig 600 kvar och tappade ett par längder, hon gick mycket starkt över upploppet, travade strax under 1.16 sista varvet, 1.18,0M blev hennes tid. Peter Törnqvist körde både henne och Tango!

 

 

 

 

Replique fick följa med till Romme på torsdagen och 1.23 provloppet blev inställt, så hon fick träna med tvååriga Bravo Rico, Replique gick utvändigt med Ann-Charlotte Arnesson i sulkyn, de travade distansen på 1.21,5. Nu är det dags att anmäla Replique till kval!

Det här inlägget postades i Favoriter. Bokmärk permalänken.