Bellas avkommor!

På tisdag startar Yetsye igen, i ett treåringslopp på Eskilstuna för ston, hårda hästar emot denna gång, vi hoppas att hon kan ta spets och ryckhuva ska provas för första gången. Magnus Jakobsson kör henne för första gången!

I fredags startade Ujiji med ägaren och tränaren Markus Bergström i sulkyn på Solvalla. De hade verkligen ingen tur, ett under att hon travar från start, då hon får en konkurrents sulkyhjul under magen, kommer förstås iväg bland de sista från spår ett. Sedan störd igen på sista bortre långsidan, på upploppet ser det ut som att hon har krafter kvar, men hästar i vägen, så det blev inga pengar. Nästa gångare!
Tack för bilden Lena Emmoth!

Ujiji (Conway Hall – Jungle Belle)
foto. Lena Emmoth

 

 

 

 

 

 

 

Den sjunde oktober startade Sound of Music S i  Rovaniemi, Finland, dit han är exporterad, han hade spår tio bakom bilen och gjorde ett kanonlopp som målfotoslagen tvåa, han stod i 35 gånger pengarna, den som vann var favorit och gav 1,70.
Det var Sound of Music S, sjätte andraplats i år, på sexton starter, han har totalt 11 andraplatser på 35 starter, två segrar och en tredje, så platsprocenten blir ganska hygglig! Resultat

Det här inlägget postades i Favoriter. Bokmärk permalänken.